src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Tisdag

Ytterligare ett utvecklingssamtal med chefen idag, vi pratade så mycket förra gången att vi inte hann färdigt. Men idag blev vi klara, och det kändes bra :-) så nu hoppas jag bara på en HÖG lön, men det är nog att hoppas på för mycket med tanke på att jag har en kommunen som arbetsgivare. Besparing verkar vara ett ord som används oavsett om det är hög-, låg-, eller bara konjunktur. Men hoppet finns där :-)

Men självklart är ju jag snurrigare än snurrigast så jag glömde ju hälften av alla saker hemma :-( Lite flaskor till Siri och hennes projekt som står i hallen och väntar, ett sjukintyg som ska kopieras och lämnas in och lämna tillbaka nycklarna...Så det blir nog en tur dit redan imorgon igen så jag får det gjort.

På vägen hem passade jag iallafall på att handla lite roligt, till Blomsterlandet för att köpa planteringsjord och lite större innerkrukor att plantera om pumporna i. De har växt ur både E:s fönster och sina rosa krukor. Så imorgon blir det att trolla om dem och sen får de flytta till päronen. Sen ska jag plantera ihop lite paprikor till syster Madde, och jag säger så här till dej: Vilka färger VILL du ha? Du måste inte ta av både rött och gult.

Sen ska jag så lite smultron också, inte för att jag äter det men jag vet att Robban gör och jag inbillar mej att det är lite nyttigare än chips. Och så ser jag gärna att E tycker om sådana dära konstiga saker som jag inte äter. Fast jag har hört att det tydligen inte är helt säkert att det kommer bär första året, men då kommer det förhoppningsvis nästa år.

Madde: Nja, det råkade bli så att det blev den dagens outfit, men det var inte det som var grejen med bilden. Jag skulle ta en bild när hon åt glass men det tyckte inte hon.

Det bästa av allt med dagen är att jag känner mej mycket friskare :-) Bara en alvedon hittills men det blir nog en til snart. Värst är tandvärken.

Kommentarer
Postat av: Fia

Du kan få smultronplantor av mej så borde du få bär i sommar. Om du vill bli av med paprika kan jag ta lite också.

2011-03-15 @ 19:59:44
URL: http://virkmamma.blogg.se/
Postat av: Madde

Hälften av varje blir jättebra

2011-03-16 @ 09:30:07
URL: http://pilutta28.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0