src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Färdigjobbat

Då var det färdigjobbat!! 50% sjukskriven och 50% föräldraledig. Känns i skrivande stund helt underbart då jag varje eftermiddag denna vecka, idag inget undantag, får så jävla jävla ont i huvudet!! Inte kul någonstans.

Igår för att fira min ledighet och kommande bebis bestämde jag mej för att äta glass och bada. Det gjorde jag men badet fick avbrytas då badkaret är för litet (det där med standardmått har öbo inte ritkigt fattat, och nej det beror inte på stor mage, badkaret är mindre än ett normalt) så frös och fick gå upp. När jag gick upp kom huvudvärken så det var bara att däcka i soffan stund innan det var dags att hämta E.

Levde ju sen på hoppet om att få se Let's Dance i lugn och ro men det sket sej. Han den där jag bor med menade att det är ju ingen idé för honom att vara hemma när jag ändå bara ska se på tv...Men som tur var var E en relativt lugn dam så med några alvedon så överlevde jag. Tjatade till mej en sovmorgon också, och ja, jag erkänner - jag blev väldigt skadeglad när E bestämde sej för att vakna vid 7!!! Det var en njutning att inte behöva vara den som gick upp då (att hon vaknar så tidigt när hon fått varit uppe länge är ovanligt).

Min plan var ju då att få slippa huvudvärken idag då jag faktiskt fick sova ut men det verkar inte bli så. Dags för dagens alvedon känner jag.

Min tanke nu är att bara jag får energi ska jag börja springa upp och ned för trapporna så Bertil får lite fart ut.

Robban är just nu i skrivande stund iväg och skruvar lite på någon bil, vilken vet jag inte. Jag passade då på att skicka en önskelista, återstår att se om jag får något av det. Jag gissar på att jag inte får det.

I torsdags var det för övrigt 5 år sedan vi träffades, det firade vi - inte alls. Själv glömde jag bort det helt.

Kommentarer
Postat av: Fia

Skönt att du inte behöver jobba mer på ett tag. Du kanska kan uppdatera din länklista, jag kom till Maddes gamla blogg och jag finns inte ens med. Kram

2011-03-05 @ 22:13:08
URL: http://virkmamma.blogg.se/
Postat av: Madde

Ni måste bli bättre på att fira saker, jag och hanen var till Ågatan och åt när vi firade fem år. Men efter det har vi legat lågt på den fronten.

2011-03-05 @ 23:26:14
URL: http://pilutta28.blogspot.com
Postat av: Ylva

Förmodligen var det hans fars nya bil

2011-03-06 @ 01:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0