src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Söndagsstart 04.28

Idag har jag inte varit någon miljöbov. Endast en biltur och den var inte särskilt lång. Hade det inte varit för att vihade småbarn skulle jag ha cyklat. Den bilturen bestod i en tur upp på stan för att äta på restaurang med min underbara familj. När jag sedan tänkte efter gjorde jag upptäckte att det var första gången som jag och Robban gick ut och åt på hemmaplan. När vi rest bort har vi ätit ute men aldrig hemma bara sådär. Oct h det är ju alltid kul att vara med om något nytt! Dessvärre fick jag en snustorr kycklingbit så nästa gång blir det något annat. Detta hände på eftermiddagen/kvällen. Dagens dag började mycket tidigare...

...klockan 04.28 för att vara exakt, eller kanske inte exakt men någonstans där omkring. Då vaknade Elmer för första gången och var hungrig. Helt okej, jag klagar absolut inte på att han då sovit 8 timmar utan mat. Det är så det ska vara. Men mitt i matningen så vaknade Elisia, av vilken anledning kommer jag inte ihåg, men hon är förkyld så jag gissar på att det hängde ihop med det. Elmer såg mätt ut och det såg även ut som om han sov, så jag gjorde en paus i matningen och gick och hjälpte Elisia. Jag tror att hon somnade om. Någon som då däremot inte somnade om var Elmer. Men jag gick och la mej och tänkte att han somnar nog snart. Efter några minuter tröttnade jag på att lyssna på honom och gick upp för att ge honom mera mat - då svarade han lite fint med en raketspya deluxe!

Jag tog honom till toan för en liten snabbtvätt och Robban slängde ner hans lakan och kudde i badkaret, och det värsta av allt - Elisia vaknade! Och konstaterade att "det är ju ljust ute - då är det morgon" sen gick det inte att få henne i säng. Men hon fick vara uppe själv. Jag gjrode välling och satte på en film, detta var innan 05.30 så barnkanalen hade inte börjat sin sändning...Tyvärr hade Elisia en sådan morgon då hon inte ville vara uppe själv utan gick in till oss i tid och otid, oftast precis när jag lyckats somna om. Först ville hon ha glass på pinne, och för husfridens skull så fick hon det, sen var filmen slut...och sen vid 7 lyckades jag somna om och sova en hel timme!
Ihopp om att få en bra natt i natt så har jag gjort allt för att aktivera henne. Vi gick till stadsparken. Där badade hon, kanske inte så bra med tanke på att hon är förkyld men det ska nu bli regn i typ en vecka så hon får bli frisk då. HOn lekte även som en tok i klätterställningarna och brydde sej inte alls om att jag gick och satte mej på en bänk och matade Elmer. Sen blev hon helt överlycklig när hon själv lyckades klättra upp för en repstege och vågade åka nerför stora rutschbanan själv. Det första gångerna fick jag hålla i stegen (och en gång när jag inte hann fram till stegen då jag var och spanade läget med Elmer så såg hon till att en annan pappa gjorde det åt henne) och jag fick även hålla henne i handen de första gånger. Men efter 3-4 gånger så fixade hon hela banan själv och sprang runt runt runt. Och jag njöt av att se på mitt underbara barn!

Efter hemkomsten bar det efter ett tag iväg till stan och på hemvägen tokslocknade hon i bilen. Jag fick då den stora äran att bära upp två barn till 3:de våningen helt själv då Robban blev kvar hos ölen. Nu njuter jag av tystnaden (och gör allt för att ignorera huvudvärken jag utgår kommer från att jag är trött).

Till stadsparken följde kameran med men den visade sej inte så för att detta inte ska bli ett bildlöst inlägg så får ni en bild på vad som fick följa med hem från Polarn o. pyret igår.

Elmer fick presentkort av sin farfar därifrån i födelsepresent så detta inköp ryms inom ramen för mina miljömål. En helt underbar härlig blå färg, att Elisia har samma kit fast i rosa gör ju det hela bara roligare - syskonmatchning :-) Kläderna är i stl 68 och är lite stora men förmodligen inte så länge till med tanke på hur han växer, strumporna är i 19/21, att köpa mindre är bara onödigt då de bara ramlar av ändå.

Då jag känner att inlägget börjar bli lite väl långt låter jag anledningen till att jag befann mej på stan igår osagd. Annars hade även det kunnat bli en historia. Nej nu ska jag knåpa ihop ännu ett inlägg om den underbara balkongen vi har här. Sen ska det läsas bloggar, förberedas inför natten (mat till Elmer), duschas och sen hoppas jag på att energin räcker till iaf ett avsnitt av One Tree Hill och virkning. Sen gissar jag på att klockan är runt midnatt som vanligt, fattar inte varför jag aldrig kan lägga mej tidigare?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0