src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Mina odlingar

Serverar er här ett inlägg om mina planteringar. Så om ni inte vill läsa om mitt skryt om hur duktig jag hittills har varit på att odla så var vänlig hoppa över detta inlägg.

Röd paprika, tror att det är runt 10 jag har. Var även helt övertygad om att jag hade lagt ett frö i varje, men om du tittar på den längst ner till höger så ser du att det har börjat växa upp en liten liten till. Så där slank det tydligen med ett extra frö :-)

Gul paprika, planterade totalt 12 st och 12 st har det också vuxit upp :-)

Chili till vänster, en del har börjat växa lite och pumpa till höger. Pumporna har jag dessvärre ingen aning om var jag ska ha sedan när de vuxit upp så om någon vänlig själ vill adoptera dem är det bara att hojta till. Upptäckte även att deras rötter redan växt genom pappkrukan så jag gissar på att det är dags att plantera om dem. Jorden är tyvärr slut...Får samla energi och gå ner till ICA sen och kolla om de har. Fröer har de så såjord borde de ju ha.

Rädisa, återstår att se om dessa överlever. Planterade om dem idag, har även blivit upplyst om att jag är på tok för tidig med att plantera dem och fick då rådet att sätta dem i en stor kruka och med tur så kanske det då kommer minirädisor om någon månad som är fullt ätbara :-). Tyvärr så tog jorden slut när jag planterade om dem och jag tror nog de hade behövt lite mer. Får göra om det sen när jag varit på ICA.

Köpte något fröpaket på IKEA, till vänster och till höger vet jag att det är solrosor. En sort var sådana dära som blir jättestora så de kommer att få adopteras bort, den andra sorten skulle inte bli lika stor. Dem i mitten kommer jag inte alls ihåg vad det var för några, men de skulle bli rosa :-). Även här har de börjat växa igenom pappkrukan så omplantering står på schemat.

En massa körsbärstomater :-). Nu är de först planterade i en pappkruka och sedan tillsammans i en större kruka.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, miljöguden älskar alla som odlar själva och bidrar till en bättre miljö!!

Måste även införskaffa någon typ av fågelskrämma till balkongen annars blir det inte mycket kvar av detta sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0