src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Husvisning 6

Huvudvärk, huvudvärk och huvudvärk som kommer och går hela jävla tiden!! Jag hinner lagom tänka att nu är den borta och så poff så kommer den tillbaka!! Inte kul att jobba med andra ord. Tur att vi har snälla barn på jobbet som fungerar riktigt bra tillsammans så länge man presenterar en lek för dem. Att släppa dem helt fria innebär ofta höga ljud tyvärr. Men att sätta dem alla till att måla med vattenfärg fungerar hur bra som helst och helt plötsligt sitter de alla snällt, pratar lugnt och sansat med varandra i normal samtalston. Det tycker mitt huvud om :-) är helt övertygad om att barnens huvuden också mår bättre av det.

Har varit och tittat på ett hus idag och ibland så undrar man hur en del tänker. För några veckor sen var vi och tittade på ett likadant hus. Det var samma utropspris på husen men vilka skillnader!! Det förra var så mycket bättre, det enda som var bättre här var badrummet. Men annars var allt helt tokigt. Köket behövde renoveras, fönster på övervåningen behövde bytas, tapetseras om på övervåningen - tapetseringen är visserligen lätt gjort men inte resten.

Sen till det roligaste. Något som väldigt få husägare tänker på är att el med alla dess tillbehör behöver bytas ut minst vart 30:onde år. Det var det inte gjort här. Dessutom hade de tilläggsisolerat innertaket i vardagsrummet och då byggt in "elplupparna" (sådana dära vita plattor som kan sitta på väggar). Det är då bara att riva ner hela innertaket när det är dags att dra om elen. Fick ingen bra känsla i det huset.

Trädgården var däremot helt underbar!! Högt staket = bra insysskyddat, utan att vara en höck som behöver klippas och inte en rabatt så långt ögat nådde! Och man såg hela trädgården så med andra ord fanns det inga rabatter :-) Dock så fanns det några trälådor som det garanterat växer blommor i, men dem kan man ju alltid slänga ut.

Men det blir inga bud där inte.


Kommentarer
Postat av: Madde

Vad kräsna ni är=)

2010-10-20 @ 09:40:09
URL: http://parkerarrakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0