src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Sjalknytning på höften m.m.

Host, snor och slem = min vardag. Dagarna går visserligen bättre än nätterna. Nätterna funkar så länge jag sover, om jag vaknar till är det kört, då kan jag inte somna om. Idag vaknade jag 6:17 av att jag var helt igentäppt i näsan. E sover fortfarande så det känns lite sådär halvirriterande. En sovmorgon åt skogen så att säga.

Igår laddade jag iallafall halsen med mer hostmedicin än natten innan. Totalt blev det dubbla doser med slemlösande, lite hostdämpande, nässpray och till slut dubbla halstabletter. Efter en dry timmes hostande så somnade jag. Jag har ingen aning om vad klockan var men vi låg och tittade på Repmånad och jag började blunda lagom när de hade satt upp tältet på golfbanan. Det sista jag kommer ihåg att gubben i rutiga brallor och gapar in i tältet.

Igår passade jag på att öva mej lite

Sjalknytning på höften.

När E var liten hade jag inte så stor koll på hur man kunde knyta en sjal och att sätta henne på höften var något jag saknade. Men nu har jag lärt mej. Inte svårt alls och betyget blir högt! Jag skulle gissa på att jag bar henne i ca 5 minuter (hon ville dock mer, skitkul enligt henne). Jag provade att hoppa och snurra lite förskitigt, både när jag höll om henne och utan. Och hon satt kvar, relativt stadigt, jag rekommenderar dock att knyta hårdare än vad man tror behövs, efter ett par hopp så blir det lite lösare. Men som sagt, hon satt bra hela tiden.

Jag trodde jag skulle få skitont i ryggen då jag numera får det utan att göra något alls, men nej, jag kände ingenting i ryggen!!! Däremot lite i höger axel så jag vet inte om man ska lägga sjalen lite annorlunda på axeln? Tyckte jag drog ut den över hela...Sen kände jag lite i höger sidan, men det tror jag beror på att när man bär barn på höften utan sjal så lutar man ju lätt kroppen för att balansera upp lite. Det behövs inte med sjalen men ändå hade jag svårt att låta bli, vanan sitter liksom i. Så jag tror det var därför det kändes lite konstigt på ett smärtsamt sätt i sidan på mej.

Nu finns det säker dom som tycker att vaddå, jag kan ju inte uttala mej efter att ha burit ett så stort barn! Det blir ju en helt annan sak med ett mindre barn. Ja, visst blir det det, säger jag då. Men E väger endast 12,5 kg, som en del 1-åringar därför passar hon precis utmärkt att testa på, framförallt då hon är så stor och kan säga själv om hon sitter skönt eller inte.

Hur man knyter hittar ni på sjalbarn.se, en trikåsjal är det jag har. Rosa dessutom :-)

På sjalbarn.se kan man även köpa begagnade tygblöjor :-)

Madde: Jo jag vet men de är inge roliga iallafall! Iallafall inte än! Om några månader kommer jag gladeligen att rusa upp och ner för trapporna så fort jag känner en sammandragning :-)

Nu har E vaknat och det är dags för frukost och en sen tur till Lek & Buslandet där hon ska köra hårt med sina kusiner, sin moster och ingifta morbror :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0