src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Jävla våldtäktsförsök - här?!!

Jag tror att jag klarar mej från förkylningen!! Har känt mej bättre idag så det verkar iallafall lovande :-)

Sen måste jag svära lite, mycket, jag tycker det är helt %&%¤#"#!¤&/%#¤&())(&%"# att det har varit ett till våldtäktsförsök! Snacka om att media har vaggat in oss i en falsk trygghet när det gripit denna 23-åring (som om man är nyfiken kan kolla upp vem det är, jag vet). Känns så jävla sjuk att det kommer ett till överfall nu! Gubbenhelvetet trodde väl att allt var lugnt, folk var trygga och då slog han till. En 50-åring ska det vara enligt NA.

Det jag tycker är riktigt otäckt är att det skedde här, in my grannhood!! Visserligen på andra sidan av området och just där jag bor är det lite mer centralt och fler människor rör sej ute, men det gör det inte mindre otäckt. Måste tajma så jag går ut samtidigt som grannen på måndag när jag öppnar.  

Hittills har jag alltid kännt mej trygg när jag har gått ut i området. Ingen av alla våldtäkter/våldtäktsförsök har varit här! Ett försök i grannområdet men annars har det hänt i helt andra delar av stan. Kommer vara livrädd nu när jag ska skrapa rutor på bilen. Hoppa högt så fort jag ser någon...

Har meddelat Robban att jag vill flytta från stan. Jag fick ett "Hmm" tillbaka. Numera går iallafall han ut med soporna när det är mörkt, har han lovat. Fast jag tror att soporna kommer hamna på balkongen istället.


Kommentarer
Postat av: Madde

Jag törs ialf inte hälsa på dig själv.

2010-10-14 @ 20:06:08
URL: http://parkerarrakt.blogg.se/
Postat av: Viola

Jag känner mig näsan säkrare i stan, fastän risken egentligen är större att det händer något. Men å andra sidan är ju chansen att någon hör eller märker att man är i knipa också större i stan.

2010-10-14 @ 22:53:38
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0