src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Kom ut!!!

Usch och fy igår var det läskigt att vara gravid! Apatrött var jag på kvällen så jag gick och la mej tidigt. Men somnade inte :-( Istället började det göra ont i ryggen och med jämna mellanrum spänna i magen. Detta är något som jag absolut inte hade med E, visst kunde magen spänna till ibland då med men då var det alltid i samband med att jag tagit i när jag gjort något, alternativt om jag sprungit uppför alla trappor. Så är det nu med. Men det är första gången som det drar igång sammandragningar när jag ligger stilla. Tidgare har det som sagt bara varit i samband med något, gått snabbt i trapporna, dammsugit lr liknande. Skulle gissa på att det höll på närmare nån timme. Ingen trevlig timme, vill gärna att Bertil ligger kvar 10 veckor till.

Eller nej det vill jag egentligen inte, inte för min egen skull iallafall. Jag känner mej rätt så trött på att vara gravid. Trött på att vara konstant förkyld utan att bli frisk (hostan är tillbaka, fråga Robban...) halsen är hela tiden full med slem, känner mej som en bebis när jag kräks upp det var och varannan morgon och jag är trött på att ha ont i ryggen. Det kan låta som om jag klagar och det gör jag trots att de finns de som har det mycket värre. Men jag är inte van vid att vara sjuk! Att vara sjuk är inte min grej och jag är trött på det!!

Bertil kom ut!!!

Har fått lite mer blöjor på posten idag med så någon störra blöjbrist lär det inte bli även fast jag inte har så många pyttesmå - skulle det bli brist kan man alltid pussla med handdukar.

Kommentarer
Postat av: Madde

Sammandragningar ska vara väldigt vanligt med barn nummer 2

2010-12-30 @ 18:42:51
URL: http://pilutta28.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0