src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Pumpor och lite till

Det blev ju inga bilder från plantorna i E:s rum sist då hon låg och sov när jag och kameran gick runt. Men nu har det tagits en bild i hennes rum med.

3 pumpor och 1 tomat :-) sen har hon två paprikor också men de som ut som de andra. Av allt jag har planterat är pumporna garanterat störst och det känns som om det bara är en tidsfråga innan de växer ur sina krukor.

Måste till jobbet på tisdag för utvecklingssamtal (som innebär att jag ska prata gott om mej själv så jag får högre lön) och då jag inte vill köra bil själv (är en riktig trafikfara med min mage, för er som tyckte jag var det förut är det inget mot nu) så ska jag försöka få Robban att köra mej. Istället för att han ska sitta och uggla på parkeringen tänkte jag försöka få honom att åka till Blomterlandet och köpa mer jord. Det är fler plantor som börjar bli i behov av större boningar. Och till IKEA för att köpa en trådbackställning + trådbackar till Bertils garderob. Om det lyckas eller inte återstår att se. Helt klart är iallafall att den dagen jag köper jord måste Robban vara med för säckarna med planteringsjord väger för mycket för mej...Å andra sidan kanske Bertil kommer ut om jag släppar på dem?

Madde: Lite paprikor ska du få, gula, röda eller båda två?

Ylva: Kanske jag har några gröna fingarar?? Det återstår att se om plantorna bär frukt :-)


Kommentarer
Postat av: Madde

Bara jag får röda så kan jag ta några gula

2011-03-12 @ 13:21:07
URL: http://pilutta28.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0