src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Dammsugare

Tisdag och möte med Husmosskolans syförening, äntligen!! Även denna vecka har jag något färdigt att visa. Blir lite stolt över mej själv. Från att bara ha startat upp projekt efter projekt så har jag nu även börjat med att avsluta dem :-)

Denna vecka är det en liten sak som har blivit tillverkad. En liten dammsugare/punchrulle/araksrulle, kärt barn har många namn. Dammsugaren är till Elisia och hon fick välja mittenfärgen själv.

Dessvärre är jag inte helt nöjd med den. Den bruna delen där virkningen startade blev större än avslutningssidan. Det är möjligt att det beror på stoppningen men jag tycker jag "degat" runt den så stoppningen borde ha hamnat jämt vid det här laget.

Mönstret är från CANDY MAGAZINE 2 och inspiration till att virka bakelser har jag fått från Sofia, hon är en riktig "virkbagare" :-)

Att virka dammsugaren var pillrigt och ännu mera pillrigt, jag är van vid att jobba med lite tjockare garner...men kul var det och fler kommer det att göras! Både till mej och till Elisia.


Kommentarer
Postat av: Fia

Garnet är tunnt. Det ser ut som om ena sidan är kortare. Rolig färg.

2011-06-21 @ 11:24:15
URL: http://virkmamma.blogg.se/
Postat av: Gela

MMM kanske värt att prova nåt sånt projekt, men håller diet just nu så skulle väl bli så suuuuugen på nåt gott....

Vi får se. Ha en fin fin kväll/Gela

2011-06-21 @ 19:18:43
URL: http://gelashemochtradgard.blogspot.com
Postat av: CT

Helt plötsligt känner jag för att baka något till kvällskaffet här hemma.. =) Vilken fin dammsugare du har gjort. Har själv börjat med att slutföra gamla projekt som ligger i korgarna runt om i huset. Har inte kommit så långt än dock, hittills har jag startat upp två nya projekt.. =)

2011-06-21 @ 19:28:26
URL: http://katatrof.blogspot.com
Postat av: Maja

Fin godsak du gjort! SKönt att avsluta sånt som legat ett tag:)Hälsningar från Maja

2011-06-22 @ 07:31:18
URL: http://husmorsskolan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0