src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Innerblöjor

Bjuder er på lite bilder och info lite olika innerblöjor som finns, det finns dock mycket mycket mer!!

Till vänster är det en hemsydd (av mej) innerblöja i pocketmodell. Insidan är i fleece, fleecen ger barnen en torrare känsla, men inte lika torr som en pappersblöja, och baksidan är i frotté. Sen är det bara att stoppa blöjan med lite vad man vill som har bra uppsugningsförmåga.

Till höger ligger en blöja från Glimma, materialet består till största del av bambu, som enligt mej är ett av de bästa materialen! Suger upp hur mycket kiss som helst, dock så är denna blöja rätt så tunn så om man inte vill byta varannan timme så krävs extra inlägg. Nattetid hade E förut en av dessa blöjor + två extra inlägg av samma material tillsammans med ytterbyxa från Imse Vimse - läckte aldrig. Glimma finns tyvärr en kvar men blöjorna finns nu att köpa här.


Till vänster en innerblöja från Imse Vimse i flanell. Jag tycker att det är en mindre bra blöja men superbra som potträningsbjöla!! Att de är så bra i potträningssynpunkt är materialvalet - flanell ger ingen torr känsla utan när barnet har kissat så känner han/hon det på en gång. De är inte så tjocka så extra inlägg rekommenderas.

Till höger en innerblöja i prefoldmodell. Antingen viker man den och lägger i en ytterbyxa eller så använder man den som inlägg i en pocketblöja. Denna är i bambu från DreamNappy. Har ingen kommentar att lämna om den då jag aldrig använt den.


En till innerblöja i prefoldmodell. Denna i frotté. Syster M har testat den på lilla A och passformen funkade bra men A gillade inte materialvalet. Så fort han hade kissat så blev han kinkig. Det beror på att han helt enkelt kände av kisset. Hade syster M varit lite mer insatt så hade hon lätt tagit en sak och slaktat en gammal fleecefilt och lagt mellan A och blöjan.


Kommentarer
Postat av: Madde

Lättare sagt än gjort då alla gamla fleecefiltar är fulla med katthår.

2011-01-23 @ 10:41:28
URL: http://pilutta28.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0