src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Uppdatering

Då var leran bortstädad och det är dags att blogga. Då är ju det roliga att jag kommer knaoot ihåg vad jag skulle skriva, att jag har en bebis på mej gö inte saken bättre...Helt plötsligt så måste jag skriva snabbate då jag aldrig vet hur länge bebis är nöjd med att "bara" ligga på mej.

I söndags då så åkte 3/4-delar av familjen och hälsade på mina päronen ute på landet, den sista 1/4-delen roade sej på söndagen med att första vara bakis i staden 08, den på tåget och till sist hemma. Det var trevligt hos päronen, roligast hade nog Elisia som fick klappa katten, hålla i hundens koppel så hunden motionerade Elisia och framför allt så fick hon studsa studsmatta. Tyvärr är min kropp inte riktigt redo att studsa med henne :-(


Kul var det, ännu roligare var det att studsa med mormor, min mamma alltså. Att studsa själv är bara roligt korta stunder.

Skönast hade nog Elmer, han sov typ hela tiden t.o.m när grannen Annis kom och inspekterade honom.

Jag får helt enkelt trimma hnom till att däcka i liggdelen på balkongen för det där med att sova ute gillade han och vi har ju tyvärr ingen uteplats :-( flera timmar son han och det gör han inte alltför ofta här hemma.

Tvingade på mor min ett gäng pumpor för ett tag sedan och de lever och mår bra. Så bra att de hat fått flyttat ut på altanen, hoppas bara hon har vett att ta in dem om det skulle bli risk för frost...

Här står de inklämda bland lite påsklijlor. En av pumporna har börjat blomma så jag tror att de blir väl omhändertagna. Plantorna här hemma växer även de så att det knakar. Har tänkt hinna med att plantera om en del idag, köpte nämligen lite jord och skit på väg ut till päronen. Frågan är bara om jag vågar ha skit i krukorna då plantorna fortfarande står kvar inne, jag vill ju inte att det ska lukta mer skit än det redan gör...(den andra skiten kommer av att vi inte tycker det är kul att städa...och min sambo har tyvärr fle inkomst för att vi ska ha städhjälp)

Igår, måndag, så var jag på föreläsning och Robban fick ta med sej barnen och gå till BVC för att väga och mäta Elmer. Växer gör han men de exakta siffrorna kommer jag inte ihåg, han har dock inte passerat 4000g än. Sen var Robban tvungen att svära över "8 tusen kronors vagnen", han anser att den är värdelös då det inte går att köra den upp och ned för källartrappen - något jag klarar galant så jag fattar inte han pratar om. Sen anser jag att han heller inte har något att jämföra med då han endast körde den gamla vagnen på plan mark när det var fint väder ute. Sen var helt värdelös i snö och i kuperad terräng (det tror jag visserligen att denna också är men då har jag 3-hjulingen).

Det enda som hände mera igår var att centrum fick sej ett finbesök av den Erikssonska-Welinska familjen. Jag satt även ute på hemnet och spanade efter sommarstugor. Något vi kommit på kan fungera och som kanske bli billigare är att köpa ett året-runt-hus i någon liten håla som har sjöar i närheten. Jag är riktigt sugen på att ha hus på sommaren, men inte lika sugen på vintern så sommarstuga känns helt klart bra i magen. Elisia är helt den som skulle bli gladast - studsmatta och plastpool vore en dröm för henne :-) och mej med :-)

Idag har jag hittills varit vaken med lite barn (natten gick däremot hur bra som helst, bara jag som hade svårt att somna om efter andra matningen som var vid 4 och att sen Elmer fick för sej att göra dag redan vid 6), Elisia har gått till förskolan och där skulle hon och några till få åka buss till skogen!! Hon fick då i uppdrag av mej att spana efter drakarna som ska få hennes napp som vi har hängt ut på balkongen. Den rosa nappen har börjat gå sönder så idag på morgonen hängde vi ut den. Så om Elisia inte ser drakmamman är det för att hon är här och hämtar nappen och lämnar paket!!

Sen har jag tänkt att ta tag i städnignen men första jag ska få den vakna lilla plutten att somna om och sova lite mera.  Städa behövs det för imorgon kommer den nya soffan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0