src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Igår, söndag

Gårdagen började hur mysigt som helst! Med två underbara barn som var glada :-) Elliot är nöjd så länge han är mätt och utvilad. Elisia kräver dock lite mer för att vara helt glad. Igår blev det ett besök till lekparken (så det är inte mycket som krävs för att hon ska bli glad).

I vanliga fall går vi till den stora lekparken, men när familjen Hagsten var på besök i lördags så fick Elisia syn på en annan lekpark på baksidan av huset när hon och Anton spanade in läget från balkongen. En pytteliten lekpark. Men den ville hon gå till så då gjorde vi det.

Roligt med det var att vagnen äntligen fick invigas :-)

Vagnen är otroligt lättkörd, det var inga problem för Elisia att köra den. Problemet var bara att hon medvetet styrde ut i gräset och där blev det lite tungt...En nackdel som jag upptäckte med vagnen var att den inte har så bra stötdämpning, det blev lite skakigt pga allt grus som ligger kvar. Ingen vagn man har ute på landet.

Sen lektes det! Mycket!!

En liten Elliot som sov hur bra som helst i vagnen. Och somnade om snällt när han vaknade, bara att trycka in nappen och sen vagga lite, det var en skillnad mot när han sover inne.

Igår var även barnens morbror Sickan här på besök. Så nu är kläm och känn besöken från min sida av familjen avklarade :-) och de var trevliga allihopa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0