src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240751/images/2011/stina2c_148090509.jpg">

Stinkande räkor

Ahh!! Det känns som att tiden bara försvinner för mej och det är saker att göra hela tiden och jag hinner ingenting och när jag väl har hunnit allt så är jag helt slut!! Idag är jag visserligen extra slut för E bestämde sej för att vakna 04.30 imorse. Inte så att hon ville gå upp, utan hon låg snällt och stilla bredvid mej i sängen, men hon somnade inte om!! Och när hon äntligen somnade så var det dags för mej att gå upp och då vaknade hon såklart. Mitt hostande kan ha bidragit till att hon inte somnade om...

Igår har jag ingen riktigt aning om vad det var som gjorde att det kändes som att det var fullt upp. För vi gjorde nämligen ingenting?! Förutom det vardagliga då...Men det mesta blir ett företag att göra nu när jag är själv med E. Att gå ut med soporna kan ta 10 minuter istället för 1...

Gjorde även en fasansfull upptäckt igår - det luktade fan i köket!! Soporna åkte ut men det blev ingen skillnad. Till slut så hittade jag luktkällan.

Inte OK att lämna räkor i kylen och sen fly till huvudstaden.

Idag har det varit full fart igen. Direkt efter jobbet tog jag tillfället i akt att köpa de sista julklapparna och även en födelsepresent till nya systersonen som har klämts fram. Alexander ska han tydligen heta. En julklapp till honom införskaffades också. Nu har jag endast 1 kvar att fixa, till Madde och Daniel men de har hittills bara önskat sej saker till Alexander och det har jag redan köpt en så nu måste jag komma på något som är till dem. Sen gissar jag på att jag kommer släpas med när Robban ska köpa julklappar till sin del av familjen, framförhållning har han tyvärr ingen.

Väl hemma så pallrade vi oss ut igen, till ica för att hämta ut paket. Tyg och garn var det som kom :-) Tyg till soffan och garn till en bebisfilt till Bertil och lite nystan med olika färger så att E kan välja vilka färger hon vill ha på sin stora "snutte" som hon kan ha över sej.

Molly och Soft Cotton från Järbo. Det bästa garnet.

Nu sitter jag i soffan och slappar tills det är dags att förflytta sej in i duschen och därefter natta E. När hon sover ska jag slå in hela 15 julklappar till barnen på jobbet. Börjar jag slå in dem nu kommer E bli skitsur över att hon inte får leka med leksakerna. Orkar inte ta den kampen nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0